De fotograaf.

Mag ik mij even voorstellen, Gerrit van de Velde, wonend in Hardinxveld-Giessendam. Vanaf mijn kinderjaren gepassioneerd voor fotografie. Ooit begonnen met een kleine Kodak Box-camera, om vervolgens enkele jaren later de trotse bezitter te worden van een echte spiegelreflexcamera, waarmee vele dia rolletjes zijn volgeschoten. Uiteraard kon ik ook niet achter blijven in het digitale tijdperk en ben ik sinds 2003 volledig overgestapt naar het digitaal fotograferen.
Mijn voorkeur gaat uit naar natuurfotografie, zeker als een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, De Biesbosch, vrijwel in je achtertuin ligt. Een prachtig gebied waar zeer veel flora en fauna te vinden is. Veel van de op deze website getoonde beelden zijn gewoon op Nederlandse bodem gemaakt. Mocht je graag in het bezit willen komen van enig fotomateriaal laat het ons weten.

Adres:
Gerrit van de Velde
Willem Droststraat 9
3372 XT  Hardinxveld-Giessendam
Tel : 06 – 46892768
Mail: info@photovandevelde.com